tag:blogger.com,1999:blog-1544013868631368909.post1912971238974657049..comments2023-08-24T06:04:01.448-07:00Comments on KochamyTo!: Szarlotka taka prostaKacper Tyczyński KochamyTo!http://www.blogger.com/profile/09934324036774824754noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1544013868631368909.post-47827139622379365132014-01-28T03:40:34.008-08:002014-01-28T03:40:34.008-08:00Ja zacząłem dodawać całe jajko do ciasta, bo robi ...Ja zacząłem dodawać całe jajko do ciasta, bo robi się bardziej elastyczne i łatwiej je rozwałkować, a po upieczeniu nadal jet fajne i kruche :DKacper Tyczyński KochamyTo!https://www.blogger.com/profile/09934324036774824754noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1544013868631368909.post-32240447600556196102014-01-28T00:29:24.062-08:002014-01-28T00:29:24.062-08:00Takiej szarlotki to moja kuchnia nie widziała i sa...Takiej szarlotki to moja kuchnia nie widziała i sam osobiście nie zaznałem jej smaku :) z samych białek - szok. Zawsze dodawałem żółtka do ciasta a z białek robiłem bezę :) hm......trzeba wypróbować Mirosław Mazurhttp://www.fengshui.antylicho.pl/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1544013868631368909.post-9967747378142164272014-01-08T07:22:53.553-08:002014-01-08T07:22:53.553-08:00Dla mnie nie ważne z jakiego przepisu byle by była...Dla mnie nie ważne z jakiego przepisu byle by była szarlotka :)Agnieszka Rucińskahttps://www.blogger.com/profile/09239293578897446232noreply@blogger.com